Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te apropii de cai si inveti sa ii iubesti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde te apropii de cai si inveti sa ii iubesti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/09/2012

Clubul de echitatie Equestria organizeaza in perioada 27 – 30 septembrie, un eveniment in premiera (apropo de surprizele placute de care va povesteam la inceputul saptamanii) numit Salonul Calului. Despre acest club si despre oportunitatile pe care le ofera in materie de echitatie am mai scris aici, insa, de aceasta data, ei fac un pas mai departe pentru apropierea dintre oameni si cai.

In cadrul “Salonului” veti putea viziona un concurs cu participare internationala la care se va acorda Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, prezentari de cai si spectacole ecvestre. Vor fi deschise si standuri cu produse si echipamente ecvestre astfel incat toata lumea sa aiba acces la cele necesare calariei. Joi si vineri accesul este liber iar vizitatorii vor putea urmari diverse probe sportive de sarituri, sambata si duminica, accesul se face pe baza de bilet iar printre momentele pregatite de organizatori se numara: Defilarea Detasamentului Calare al Jandarmeriei Romane, demonstratie de dresaj pe muzica, spectacol de cascadorie, parada cai cu trasura, etc.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si programul celor 4 zile consultand website-ul: salonulcalului-equestria.ro.

Sursa foto: www.fanpop.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top