Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde asculti orchestrele | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde asculti orchestrele

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/09/2012

Saptamana aceasta puteti lua parte la o serie de evenimente care se vor desfasura in premiera anul acesta. Va povestim in continuare despre unul dintre ele: Festivalul Orchestrelor Radio, un eveniment care se desfasoara in Bucuresti la Sala Mare a Palatului, in perioada 23 – 29 septembrie si care promite concerte de muzica clasica timp de o saptamana.

Printre orchestrele pe care le veti putea asculta live pe parcursul celor 7 zile se numara: Orchestra Simfonica Nazionale della Rai, BBC Symphony Orchestra, Orchestre Philharmonique de Radio France si Orchestra Nationala Radio (cea mai veche dintre cele patru, orchestra luand nastere in 1929). Cateva nume romanesti vor fi prezente la eveniment pentru a incanta publicul: violonistul Alexandru Tomescu, dirijorul Horia Andreescu, pianistul Dan Grigore, maestrul de cor Dan Mihai Goia, mezzo-soprana Ruxandra Donose sau pianista Luiza Borac.

Gasiti mai multe detalii despre program, bilete si artisti consultand website-ul evenimentului: www.radirofestival.ro.

Sursa foto: www.wikipedia.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top