Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te simti bine la festivalul traditii argesene | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde te simti bine la festivalul traditii argesene

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/09/2012

Azi a inceput sarbatoarea traditiilor argesene organizata de Asociatia Culturala Acapella, evenimentul desfasurandu-se de-a lungul zilelor de weekend. Scopul festivalului este, bineinteles, redescoperirea valorilor nationale si promovarea obiceiurilor frumoase cu care ne mandrim de fiecare data dar pe care nu reusim sa le pretuim asa cum ar trebui.

Festivalul se va desfasura in aer liber, intr-un cadru natural, pe malul raului Arges, in centrul comunei Corbeni si va fi un amestec de actiuni umanitare, concursuri interactive, muzica folclorica, dansuri populare si demonstratii culinare. Astfel, azi va canta fanfara iar horele vor fi la ordinea zilei, maine se tund oile, se admira ciobanestii mioritici, se fura meserie de la  mestesugari si se degusta tot felul de bunatati proaspete. Duminica e ziua competitiilor sportive (calarie, alergare) si a concursurilor de gatit la ceaun.

Sunteti asteptati la Festivalul Traditii Argesene in numar cat mai mare traditiiargesene.ro.

Sursa foto: www.croms.co.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top