Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde are loc un festival in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde are loc un festival in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/09/2012

Este vorba despre a doua editie a Balkanik Fest (despre prima editie am scris aici) care se desfasoara in acest weekend in Gradina Uranus din Bucuresti. Este un festival vesel, un eveniment in care  muzica si dansul sparg barierele culturale, talentul este apreciat si toate nationalitatile sunt respectate.

Anul acesta veti face cunostinta cu Aromanii prin proiectul Avdhela care isi propune promovarea valorilor din cultura acestora. Veti putea urmari spectacolul oferit de Romafest, o trupa de dansatori care a participat la numeroase evenimente de talie internationala. Un alt moment special al evenimentului este expunerea expozitiei de fotografie numita “Ultima transhumanta” in care s-a investit un efort extraordinar (5 ani de cercetare si 6 tari studiate).

Gasiti pe site tot felul de detalii interesante despre misiunea acestui festival si multe motive pentru care ar trebui sa participati.

Sursa foto: www.romafest.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top