Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se sarbatoreste un muzeu special | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde se sarbatoreste un muzeu special

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/09/2012

Muzeul in discutie este unul foarte apropiat de sufletele romanilor, este o institutie vie care traieste alaturi de noi fiecare sarbatoare, se bucura odata cu noi si face tot posibilul ca obiceiurile taranilor devenite traditii sa nu fie date uitarii niciodata. Acesta este Muzeul Taranului Roman, care se sarbatoreste in perioada 13-23 septembrie cu expozitii, lansari de carte, muzica, filme, etc.

De exemplu astazi puteti asculta muzica din Maramures si puteti participa la conferinta “Semne si simboluri geometrice in arta maramureseana”. Zilele urmatoare vor avea loc dezbateri publice (Valorile romanilor azi), expozitii de fotografie, lansari de carte (poezii: „Scara la cer” sau culinare: „Bucate incercate”) si proiectii de filme. In cadrul evenimentului vor canta diverse formatii precum: Taraful din Soporu de Campie, Taraful Gorjului, Trei Parale, etc.

Gasiti programul complet al zilelor Muzeului Taranului Roman pentru urmatoarea perioada consultand website-ul: www.muzeultaranuluiroman.ro.

Sursa foto: www.turismland.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Zina says:

    Mulțumesc pentru informație și pentru linkul spre program !
    E un loc în care ne simțim foarte bine, îl vizităm de două – trei ori pe an, iar acum , că s-a mai răcorit, va fi o adevărată plăcere.

home | top