Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde teatrul coboara in strada | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde teatrul coboara in strada

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/09/2012

Este vorba despre Festivalul International de Teatru in Strada “B-Fit in the street” care se desfasoara in perioada 13 – 16 septembrie si care este organizat de ArCuB. In cadrul acestui eveniment, o multime de trupe de teatru din diverse tari vor transforma principalele piete si bulevarde din Bucuresti in imense scene si vor “condimenta”  plimbarile locuitorilor capitalei.

Reprezentatiile vor fi sustinute de peste 20 de trupe din 7 tari precum: Franta, Olanda, Spania, Elvetia, Belgia, Germania si Romania. Timp de 3 zile, artistii vor oferi spectacole folosind experienta lor in arta vizuala experimentala, in acrobatii aeriene, pirotehnie si alte domenii precum dans pictura, muzica, etc. Romania este reprezentata de trupa de acrobati Xtreme Project cu spectacolul si de Parada Scolilor de Samba din Bucuresti, care va avea loc sambata si duminica de la ora 20.30 pe traseul PiataUnirii – Piata Constitutiei.

Gasiti mai multe detalii despre spectacole, program si trupele participante consutland website-ul: www.arcub.ro.

Sursa foto: www.orasulvorbeste.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top