Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vezi filme bune romanesti gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde vezi filme bune romanesti gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/09/2012

Vineri seara (14 septembrie) incepe „Noaptea alba a filmului romanesc”, un eveniment care se va desfasura simultan in mai multe orase din tara si care isi propune promovarea productiilor autohtone de toate genurile, in materie de industrie cinematografica. Orasele norocoase vor fi: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara iar locatiile participante vor fi mai multe decat in anii trecuti.

Cateva dintre filmele romanesti ce vor putea fi vizionate gratuit in cadrul evenimentului sunt: Toata lumea din familia noastra (in regia lui Radu Jude), Undeva la Palilula, (in regia lui Silviu Purcarete), Din dragoste, cu cele mai bune intentii (Adrian Sitaru) sau comedia neagra Visul lui Adalbert (regizata de Gabriel Achim). Cinefilii vor fi foarte incantati sa afle despre lansarea comediei Despre oameni si melci cu Monica Barladeanu si Andi Vasluianu chiar in cadrul noptii albe si de asemenea despre participarea unor noi locatii precum Cinemapro la eveniment. Pe parcursul noptii veti putea urmari si documentare recente cum ar fi Un gand, un vis, Doyle..si-un pix (Bogdan Ilie-Micu) sau scurtmetraje premiate la TIFF 2012.

Gasiti mai multe informatii despre filmele pe care le puteti viziona, lista tuturor cinematografelor sau locatiilor participante si programul evenimentului aflat la a 3-a editie, consultand website-ul: www.romfilmpromotion.ro.

Sursa foto: veiozaarte.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top