Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti inspiratie pentru design interior | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde gasesti inspiratie pentru design interior

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/09/2012

E inca inceput de septembrie dar stim cu totii ca in cateva saptamani vara va fi doar o amintire placuta, prin urmare trebuie sa ne gasim o ocupatie cata vreme ploile vor pune stapanire pe oras. Putem de exemplu sa ne apucam de redecorat, de renovat, de modernizat astfel incat sa ne pastram tonusul pozitiv. Incepand de maine si pana pe 15 septembrie, puteti vizita o expozitie de mobila in Bucuresti la Romexpo.

In cadrul evenimentului vei gasi multe surse de inspiratie pentru diverse zone din casa ta sau alt spatiu pe care ti-ar placea sa il personalizezi iar daca esti pasionat de design interior si mobilier, poti participa la concursul propus de organizatori. Pentru cei interesati, va fi organizata si o conferinta cu tema “Design – concept of living” la care vor vorbi diverse personalitati (Camelia Sucu) sau arhitecti si designeri de la companii renumite precum: Ikea, Open Design, Axis Laminata.

Daca tot ati venit pana aici va puteti opri si la Targul de produse traditionale de toamna si nu numai (branzeturi, dulceturi, prajituri si produse din carne).

Gasiti mai multe detalii despre eveniment cosultand website-ul acestuia: www.bife.ro.

Sursa foto: www.incasa.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top