Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara o scoala de creativitate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde se desfasoara o scoala de creativitate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/09/2012

Zilele acestea (3 – 7 septembrie), se desfasoara evenimentul Scoala de Creativitate CCU, parte din campania de promovare a proiectului de responsabilitate sociala Campusul Creativ Urban. Tinerii au ocazia sa participe la training-uri neconventionale in locatii iesite din tipar precum: centrul vechi, librarie, orfelinat, mall, Roaba de Cultura (despre care am mai scris aici).

Participantii isi vor insusi informatii utile din urmatoarele domenii: Advertising si PR Neconventionale, Guerilla si Buzz Marketing  (strategii de marketing in care sunt folosite moduri ieftine, neconventionale de promovare cum ar fi graffiti, sticker-e, flash mobs, etc), Crowd Funding (un fel de strangere de fonduri in retea) si Arta Negocierii.  Chiar daca se numeste Scoala de Creativitate, evenimentul este relaxat si interactiv in acelasi timp dar cel mai important are si parti practice si o atmosfera distractiva.

Gasiti mai multe detalii despre aceasta initiativa si despre proiectul mai mare din care face parte, consultand website-ul: nextbrands.net.

Sursa foto: www.soulartstudio.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top