Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
... unde mergi la teatru, vara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

… unde mergi la teatru, vara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/09/2012

De la inceputul saptamanii pana pe 13 septembrie, iubitorii de teatru si de cultura pot viziona cele mai bune 21 productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti la Clubul Taranului, in cadrul Muzeului Taranului Roman. Evenimentul se numeste Undercloud 2012 – Festival de Teatru Independent  si se desfasoara anul acesta si sub forma de concurs.

Fiind inspirat din viata oamenilor, Festivalul este cat se poate de simplu, se bazeaza pe transmiterea directa a emotiilor si nu pe recuzita in exces sau decoruri coplesitoare. Printre teatrele participante se numara: Teatrul Act, Garsoniera de Cultura, Masina de vise, Godot Cafe Teatru, Compania de Teatru D’AYA, etc iar printre piesele puse in scena: “Dragonul de aur” (Premiul Juriului in Gala Absolventilor U.N.A.T.C.”I.L.Caragiale”), “Ma mut la mama”,”Fata din curcubeu”, ”Three O’Clock”, ”Noi 4”, ”Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt pe pe Venus”, “O piesa desantata”, ”Monoloagele vecinului”, “A junk tango story”, ”Trei femei inalte”,  ”Actrita”,  ”7 Blesteme”, etc.

Gasiti programul complet al Festivalului pe website-ul Companiei de teatru “D’AYA”.

Sursa foto: www.daciccool.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Mihai says:

    O mica observatie: nu este gratuit. :)

home | top