Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
... unde gasesti cazare buna la Timisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

… unde gasesti cazare buna la Timisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/09/2012

Daca ajungeti la Timisoara aveti nevoie de cazare. Si daca nu vreti sa mai cautati, ori daca vreti sa mergeti pe mana noastra, StiuUnLoc.ro va recomanda astazi un loc de cazare in Timisoara.

Marius Vidican este doctor, dar se ocupa si de inchirierea de apartamente in regim hotelier la Timisoara, in special pentru turistii italieni care vin in Timisoara pentru cluburi si pentru fete. Unii mai vin si pentru afaceri, pentru ca multi italieni detin terenuri prin vestul tarii, insa Marius ii stie in special pe cei petrecareti, pentru ca din cand in cand le mai organizeaza acestora si petreceri private sau iesiri prin cluburi.

Indiferent insa de nationalitatea turistilor, apartamentele in regim hotelier oferite spre inchiriere de “Dotor Mario” (asa il stiu italienii pe Marius) sunt locuri in care te poti caza atunci cand ajungi in Timisoara si vrei sa ai parte de conditii de hotel, insa de un plus de intimitate.

Apartamentele in regim hotelier functioneaza fix ca o camera de hotel, au oameni care vin sa faca curat dupa turisti si au mai mult spatiu decat ai gasi intr-un hotel – plus bucatarie, ceea ce poate reprezenta un avantaj, mai ales la calatoriile de lunga durata, pentru ca iti poti reduce costurile, gatind acasa.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti accesa site-ul Accommodation Timisoara pentru a vedea cum arata apartamentele si garsonierele de inchiriat. Pe site aveti si fotografii si preturi, dar si toate informatiile de care ati mai putea avea nevoie.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top