Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te culturalizezi la peste 1400 m inaltime | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde te culturalizezi la peste 1400 m inaltime

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/08/2012

Este vorba despre Artfest Paltinis, un eveniment aflat la prima editie care se va desfasura pana pe 9 septembrie la 1400 m altitudine la Green Plaza Pensiunea Rafael de 4 stele.  La festival sunt invitati toti consumatorii de cultura, toti iubitorii de arta si toti cei care se simt bine in mijlocul naturii.

Va fi un loc in care se va asculta muzica (dintre invitati ii mentionam pe Ducu Bertzi, Mircea Vintila sau Emeric Imre),  se vor urmari piese de teatru si se vor admira expozitii de arta si design vestimentar. De asemenea vor avea loc vernisaje, ateliere si seminarii de filosofie si literatura. Printre stilurile de muzica pe care le veti putea asculta la ArtFest se numara si: folk, jazz, rock simfonic, muzica clasica, etc. Alte doua activitati cu priza la public vor fi degustarea de vinuri (Domeniul Coroanei Segarcea) si focul urias de tabara de la inchiderea festivalului.

Pe website-ul festivalului gasiti optiuni de cazare, informatii despre activitati, artisti invitati si indicatii despre drumul pana la Paltinis: artfest-paltinis.

Sursa foto: force.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Marius C. says:

    Pacat ca nu s-a asigurat transport din Sibiu.

home | top