Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti cazare gratuita si prieteni in toata lumea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde gasesti cazare gratuita si prieteni in toata lumea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/08/2012

Este vorba despre un curent care a cuprins toata lumea, numit Couchsurfing care presupune o comunitate foarte mare de persoane care calatoresc in diverse tari unde li se pune la dispozitie de catre alti membri: mancare, cazare si posibilitatea de a participa la activitati inedite specifice culturii respective.

Tot ce trebuie sa faci pentru a fi prins in valtoarea calatoriilor prin lumea intreaga este sa te inregistrezi pe www.couchsurfing.org si sa te hotarasti daca vrei sa gazduiesti alti membrii ai comunitatii sau vrei sa ii vizitezi pe acestia (sau ambele). Poti cauta marturiile oamenilor care au incercat deja acest tip de turism pentru a-ti face o idee despre ce avantaje si dezavantaje exista. Ce iti spunem din start este ca pare extrem de palpitant si ca in Romania exista deja o multime de fani declarati ai couchsurfing-ului.

Odata ce ai cont pe site, iti poti alege gazda in functie de tara in care vrei sa ajungi, o activitate speciala la care ai vrea sa participi, etc.  Tot pe site poti discuta cu alte persoane, poti stabili legaturi si poti incepe prietenii care, cu putin noroc, vor dainui peste ani.

Sursa foto: travellikeavagabond.tumblr.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top