Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizionezi filme pe lacul Chitila | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde vizionezi filme pe lacul Chitila

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/08/2012

La sfarsitul acestei saptamani va avea loc evenimentul CHITILAFILMFESTIVAL (31 august – 2 septembrie) care promoveaza arta cinematografica si care isi propune sa scoata in evidenta tot felul de productii interesante create de student, absolventi, regizori sau oameni din industria filmului. Pe perioada festivalului, orasul Chitila va fi considerat Capitala  Europeana a documentarelor, animatiei si filmelor de scurt metraj.

Cele peste 100 de filmulete de maxim 20 minute vor fi proiectate pe un ecran gonflabil gigantic amplasat chiar pe lacul din Chitila iar participantii la eveniment vor putea urmari festivalul de pe mal, de langa stejarii seculari. Pe langa locatia din mijlocul naturii care sigur ii va incanta pe iubitorii de filme, concertele de Jazz vor oferi o atingere boema festivalului.

Daca va ganditi sa participati la acest festival de film, trebuie sa stiti ca transportul este asigurat de organizatori, prin urmare gratuit si se va face pe traseul: Metrou 1 Mai – Chitila Film Fest si retur. Gasiti mai multe detalii despre festival consultand website-ul oficial al evenimentului: chitilafilmfest.ro.

Sursa foto: www.primariachitila.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top