Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te culturalizezi pe canicula in Capitala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde te culturalizezi pe canicula in Capitala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/08/2012

Vinerea de obicei povestim despre optiunile de distractie pentru cei care raman sa infrunte valurile necrutatoare de caldura din capitala. Prin urmare, in acest weekend va propunem sa iesiti pe inserat la o plimbare culturala in care sa urmariti filme in aer liber, in Herastrau in cadrul programului “CinePark”.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti organizeaza in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) un eveniment cultural care consta in proiectia filmelor de toate genurile in aer liber in fiecare weekend. Sambata si duminica dimineata, de la 11:00 ii puteti duce si pe copii la matineu, iar seara incepand cu ora 19:30 puteti urmari filmele artistice.

Intrarea este libera deci pana pe 30 septembrie cand se termina evenimentul puteti urmari filme gratuit in parc. Gasiti mai multe detalii despre parcul Herastrau si ce alte evenimente sau activitati interesante au loc aici consultand website-ul: www.herastrauparc.ro.

Sursa foto: www.fotohdr.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top