Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...Unde vezi prima biblioteca digitala din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde vezi prima biblioteca digitala din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/08/2012

Este vorba despre un proiect interesant al celor de la Vodafone care a lansat de curand, impreuna cu Editura Humanitas prima biblioteca digitala din tara. Este dedicata persoanelor care isi petrec mare parte din calatoriile cu metroul citind dar si celorlalti care au acum un motiv in plus sa faca acest lucru.

Astfel, pana pe 1 octombrie va puteti opri la statia de metrou Piata Victoriei si puteti descarca gratuit pe telefon sau pe tableta, fragmente din cele 59 de titluri de carti din care 10 sunt carti audio. Una dintre carti (e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea iernii”) este disponibila pentru descarcare gratuita in totalitate iar pe restul, daca ati parcurs primele capitole si vi se par interesante le puteti achizitiona de pe site-ul librariei Humanitas, fie in format fizic, fie tot in format electronic.

Gasiti mai multe detalii despre proiect si lista cartilor disponibile pentru vizualizare/ascultare consultand website-ul: www.bibliotecapemobil.ro.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top