Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde cei mici participa la un triathlon pe masura lor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde cei mici participa la un triathlon pe masura lor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/08/2012

Este vorba despre TriKids Challenge, o competitie foarte populara care contine mai multe tipuri de probe sportive (inot, ciclism, alergare) care se va desfasura pe 30 septembrie, in Parcul Herastrau – Bucuresti. Intrecerea necesita foarte multa ambitie si vointa si reprezinta o provocare la sanatate si miscare pentru toate varstele.

Fundatia Chance for Life va fi partenerul competitiei TriKids Challenge si va contribui la bunul mers al lucrurilor pe parcursul evenimentului (despre fundatie am mai scris aici). Anul acesta, pentru siguranta copiilor a fost eliminata proba de inot si dublata proba de alergare.  Limitele de varsta pentru inscriere sunt 4-13 ani. Cei mici se vor putea inscrie pana la data concursului, inclusiv inainte sa inceapa competitia,  cu totii primind diploma, tricouri si alte premii din partea sponsorilor iar atmosfera va fi extrem de placuta atat pentru copii cat si pentru parinti.

Partenerul media al evenimentului este Radioul  Itsy Bitsy, iar evenimentul se realizeaza in parteneriat cu Primaria Sectorului 1. Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul: www.trichallenge.ro.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top