Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vizionezi multe filme SF si horror | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde vizionezi multe filme SF si horror

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/08/2012

Este vorba despre primul festival de acest gen din Romania „Luna Plina”, un eveniment organizat in comuna Biertan din Judetul Sibiu, in perioada 16-19 august. Iubitorii de filme horror si SF vor fi foarte incantati de multitudinea de productii, unele debutante, altele care au ramas in istorie.

Festivalul se deschide cu premiera romaneasca Attack the Block si continua cu alte filme precum: The Thing, Mientras duermes, Rammbock: Zombies la Berlin!, Eddie (o alta premiera romaneasca), Kill List, etc. In cadrul evenimentului veti putea urmari si scurtmetraje, o proiectie – concert a filmului Nosferatu (cu acompaniament live asigurat de cvartetul Einuiea) dar veti putea participa si la alte activitati precum workshopurile de costum de film si demonstratii de machiaj special de film horror si fantastic.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment, unde va puteti caza si o harta interactiva a locatiei consultand website-ul: lunaplinafestival.ro.

Sursa foto: turism.bzi.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top