Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un festival pentru iubitorii de arta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde participi la un festival pentru iubitorii de arta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/08/2012

Este vorba despre un eveniment organizat pe malul Dunarii, in portul Cultural Cetate in perioada 19 – 26 august si care va fi dedicat iubitorilor de arta cinematografica si culinara. In locatia plina de semnificatii din judtul Dolj, vor rula 47 filme din 10 tari sub deviza “Evadarea din Balcani”.

Mircea Dinescu a redescoperit Portul Cetate, in care se facea negot cu cereale in trecut si l-a transformat intr-un Port Cultural, o menire nobila si inaltatoare care i se potriveste de minune. De cativa ani aici se organizeaza Divan Film Festival, un eveniment in care oaspetii au parte de filme premiate, speciale, care au ramas in istorie si care merita vazute dar si de bucate alese, muzici lautaresti autentice si discutii cu personalitati din lumea filmului.

Din pacate site-ul portului cultural al lui Mircea Dinescu este in constructie, insa puteti afla mai multe detalii despre programul festivalului consultand pagina Facebook a evenimentului.

Sursa foto: cinefan.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top