Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vezi un bucatar simpatic in actiune | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde vezi un bucatar simpatic in actiune

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/08/2012

Putini bucatari reusesc sa transmita atata energie si pofta de viata precum Jamie Oliver, un adevarat “chef” care nu se rezuma la gatit ci face tot posibilul sa schimbe obiceiurile proaste, nesanatoase de alimentatie, prin toata lumea. Si pentru ca cei mici sunt cei mai afectati  de aceste obiceiuri dar si cei mai receptivi la schimbare, Jamie Oliver organizeaza ateliere pentru copii prin care incearca sa schimbe atitudinea fata de nutritie.

Un astfel de atelier va avea loc si in Bucuresti, pe 18 august in cadrul Restaurantului FruFru (Str. Batistei, nr.1), fiind organizat de Food Revolution Romania impreuna cu editura Curtea Veche si Libraria Bastilia. Copiii cu varste intre 3 si 5 ani vor invata sa prepare, inspirati de retetele lui Jamie Oliver, un iaurt de bivolita cu fructe de padure si miere proaspata.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul: www.librariumgrup.ro, iar daca nu mai gasiti locuri puteti sa va inscrieti la urmatoarele ateliere.

Sursa foto: www.xtraordinarypeople.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top