Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde mananci raci gatiti in toate felurile | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde mananci raci gatiti in toate felurile

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/08/2012

De Natura Parc va povestim intr-un articol viitor, insa de miercuri pana duminica (15 – 19 august), in acest minunat loc de distractii se desfasoara si un eveniment inedit: Festivalul Racilor.

Delicatesele vor fi la ordinea zilei, racii vor fi gatiti in fel si chip iar bucatarii lipoveni, iscusiti cum ii stim, vor uimi oaspetii cu priceperea lor in prepararea retetelor pescaresti: bors de peste la ceaun, saramura sau diverse sortimente de peste la gratar. Mesterii transilvaneni isi deschid sufletul si isi arata maiestria pentru a face cunoscute traditiile si obiceiurile din partea locului iar distractia va fi la cote maxime datorita competitiilor amuzante de pe parcursul festivalului. 

In fiecare zi vor fi organizate concursuri la care puteti castiga platouri de raci sau un weekend pentru doua persoane la casuta lacustra de la Natura Parc. Miercuri, in prima zi a festivalului, de Sfanta Maria, sarbatoritii au intrare libera in Natura Parc si reducere la piscina. Gasiti mai multe detalii despre preturile de la festival cosultand website-ul: www.naturaparc.ro.

Sursa foto: edituratrei.wordpress

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top