Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un Festival la Rosia Montana | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde participi la un Festival la Rosia Montana

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/08/2012

Stim ca e devreme sa iti faci planuri pentru weekend, fiind abia luni, dar suntem convinsi ca ai fi vrut sa auzi din timp despre festivalul FanFest de la Rosia Montana (15-19 august). La Rosia Montana, in inima Transilvaniei, te asteapta tot felul de activitati interesante care te ajuta sa afli mai multe despre povestea acestei regiuni, despre cum poti sa te implici si despre importanta activismului social.

Printre altele vei putea participa la ateliere de percutie, crosetat, capoeira Angola, thai chi, teatru si improvizatie, etc. Se vor discuta lucruri captivante, de exemplu ce probleme/solutii exista pentru Bucuresti sau importanta salvarii semintelor traditionale sau organismele modificate genetic. Copiii vor fi incantati sa porneasca intr-o vanatoare de comori si sa invete despre jonglerii de la voluntarii prezenti la eveniment. De la eveniment nu vor lipsi zborurile in tandem cu parapanta, muzica, proiectiile de filme si vizitele ghidate prin imprejurimi.

Daca iti faci probleme pentru drum, poti arunca o privire pe blogul “mergemimpreunalarosiamontana”, unde sunt persoane care iti pot oferi un loc in masina contra-cost pe diverse rute. Pentru alte detalii legate de programul festivalului sau de locatie, poti accesa website-ul: www.fanfest.ro.

Sursa foto: bl000g.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top