Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde admiri stelele cazatoare in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde admiri stelele cazatoare in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/08/2012

De cand nu v-ati mai oprit cateva momente sa va uitati pe cer, sa admirati stelele, sa va umpleti de energie pozitiva si sa reflectati la viitor, la astronomie si la ce se intampla dincolo de atmosfera pamantului, dincolo de cunoscut, in spatiu? In noaptea dintre sambata si duminica aveti ocazia perfecta sa faceti acest lucru.

Este vorba despre o noapte in care un roi de meteori activi Perseide isi face aparitia. Astfel, pe langa faimoasele constelatii care asteapta sa fie identificate pe cer (Carul Mare, Carul Mic, Steaua Polara, etc), in weekend vei putea admira si stelele cazatoare (in jur de 100 meteori pe ora). Tot ce trebuie sa faci este sa iesi din oras (pentru vizibilitate maxima) si sa te bucuri de un eveniment foarte interesant si relaxant.

Gasiti aici mai multe detalii despre o excursie organizata de Fundatia Calea Victoriei pana la Snagov pentru observarea Perseidelor.

Sursa foto:

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andreea says:

    Participarea e gratis sau e tot un fel de curs al fundatiei care se plateste?

home | top