Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara o petrecere in care vibrezi de fericire | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se desfasoara o petrecere in care vibrezi de fericire

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/07/2012

Este vorba despre Waha Party, o petrecere la care puteti participa in perioada 2 -  5 august, in comuna Batanii Mari din judetul Covasna. Nu este o petrecere obisnuita ci una la care te bucuri de natura, inveti sa traiesti alternativ si sa dansezi in armonie cu soarele si luna.

Vor fi 3 scene la care petrecaretii au posibilitatea sa asculte muzica sau sa urmareasca spectacole in functie de preferinte si de starea de spirit: scena principala, scena alternativa si scena chill-out. Ce este cu adevarat special la aceasta petrecere este faptul ca poti alege dintre numeroase ateliere: conectare cu natura, dans oriental, meditatie, yoga, respiratie holotropica, cristaloterapie sau vindecare reconectiva.

Vor avea loc si diverse spectacole de teatru, dans, arte vizuale si flow arts (o modalitate de miscare in care toate artele ce tin de corp si miscare sunt imbinate: dans, tai chi, yoga, jonglerii, etc). Gasiti mai multe detalii despre festival, consultand website-ul oficial al evenimentului: wahafestival.ro.

Sursa foto: www.9am.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top