Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un festival pe munte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 25, 2019

…unde participi la un festival pe munte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/07/2012

Despre Padina Fest am scris si in 2011 aici insa organizarea unui festival pe munte este o idee atat de buna incat ne-am gandit sa va anuntam ca se va intampla si in 2012, mai exact incepand de miercuri, 1 august.  Padina Fest este un eveniment educativ in care participantii se vor bucura de plimbarile pe munte dar vor invata in acelasi timp ce pot face pentru a proteja natura.

Timp de 5 zile aveti sansa sa va bucurati de trasee montane, intreceri sportive, aventura, muzica si relaxare. Daca va simtiti in forma, va puteti inscrie la “Provocarea Bucegilor”, un maraton de alergare exclusiv pe carari de munte sau puteti opta pentru alte activitati sportive din cadrul festivalului cum ar fi: tiroliana, rapel, catarare, drumetii montane si altele. Pentru cei care vor mai putin efort si adrenalina dar mai multa relaxare ii pot asculta pe cei de la: Vita de Vie, OCS, Suie Paparude, pot urmari filme in aer liber sau pot participa la workshop-uri de gatit, quilling sau meditatie.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment, program, trupe invitate si activitati, consultand website-ul: www.padinafest.ro.

Sursa foto: jolie-lifestile.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top