Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti petrece un concediu “calare” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde poti petrece un concediu “calare”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/07/2012

Este vorba despre un loc minunat, printre munti, unde cativa cai frumosi sunt motiv de mandrie pentru pensiunea “Ferma Brandusa”. Aceasta este situata la poalele muntilor Fagaras, pe Valea Avrigului si se intinde pe o suprafata de 200 ha.

La Ferma Brandusa se  pot face o multime de lucruri indiferent de sezonul in care o vizitati. Va puteti bucura de cei 7 caluti disponibili pornind pe diverse trasee cu ei sau va puteti distra jucand paint ball, tir cu arcul, darts, tenis de masa sau biliard, puteti sa va bronzati langa piscina sau sa vizitati impreuna cu cei mici ferma de animale unde au loc tot felul de activitati interesante.

La pensiune au loc si diverse evenimente speciale care se organizeaza din cand in cand: excursii calare de cateva zile, workshop-uri pe teme de echitatie. De exemplu, in perioada 23-26 august, pe pajistea Fermei Brandusa, Denis Stefan va face o demonstratie de dresaj natural care va oferi participantilor cateva indicii despre cum se gestioneaza cu succes relatia cu aceste animale speciale.

Gasiti mai multe detalii despre pensiune, consultand website-ul: www.calarie-agrement.ro. Printre alte aspecte interesante legate de aceasta pensiune se numara si: faptul ca poti sa iti lasi calul aici in regim de pensiune si ca intretinerea lui te costa 600 lei/luna, faptul ca iti poti trimite copilul intr-o „tabara calare” sau ca poti porni chiar tu intr-o excursie calare la Sighisoara, pe Drumul Cetatilor Transilvane.

Sursa foto: www.calarie-agrement.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andra says:

    Multumesc mult. Mai mergea la hipodrom in Timisoara dar era un loc mai restrand. Mii de multumit pentru informatie.

  2. LA CAI says:

    Rding Club LA CAI http://www.lacai.eu Tarife: – 80 lei / 45 de minute – adulti – abonament 11 sedinte: 500 lei – cu valabilitate 2 luni – valabil de marti-vineri – abonament 11 sedinte: 750 lei – cu valabilitate 2 luni – si Week-end Programari la 0724 435 177 sau online pe website

  3. marius says:

    Locatia nu este chiar asa boema, in realitate… Nu este “printre munti”, dar hai totusi sa acceptam licenta poetica. Proverbul “Omul sfinteste locul” nu se aplica in cazul de fata, ci mai degraba “Calul sfinteste locul”.

home | top