Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde faci un popas binemeritat in poiana urbana din Centrul Vechi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde faci un popas binemeritat in poiana urbana din Centrul Vechi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/07/2012

In aceste zile toride de vara, langa Hanul Manuc, locul in care se mananca un profiterol extrem de bun, se intinde “poiana urbana”, unde atat cei mari cat si cei mici au acces liber la spectacole de teatru, step, pantomima si de cabaret, concerte live, evenimente sportive si expozitii in aer liber, filme romanesti, numere de magie.

Saptamana aceasta puteti urmari gratuit productii internationale si romanesti cu ajutorul celor de la Caravana Metropolis care vor proiecta in Piata Sfantul Anton de azi pana duminica (29 iulie), incepand cu ora 21:30, filme precum: Izvorul Femeilor, Zarafa sau Perfect Sense. Puteti citi mai multe amanunte despre acest proiect aici.

Pentru saptamana 31 iulie – 5 august, organizatorii din poiana v-au pregatit mai multe surprize si o atmosfera mai dinamica: se vor difuza probe de la jocurile olimpice, veti putea asista la un concert de jazz sau veti putea participa la un atelier de tobe africane. Spre finalul saptamanii, atmosfera devine fierbinte cu spectacol de magie, concurs de barmani si spectacol de cabaret.

Va puteti relaxa in poiana toata vara, pana in septembrie, iar programul este afisat pe website-ul www.poianaurbana.ro cu cateva zile inainte, perfect pentru a va face planul.

Sursa foto: www.ziuaveche.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top