Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde admiri un show aerian de exceptie la Baneasa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde admiri un show aerian de exceptie la Baneasa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/07/2012

Este vorba despre Bucharest International Air Show 2012, un eveniment aviatic foarte important, de mare anvergura, care cu siguranta isi va impresiona publicul. Pe 21 si 22 iulie aveti ocazia sa urmariti un spectacol foarte interesant pe cer, formatii renumite de acrobatie aviatica si sa vizionati zeci de avioane expuse pe Aeroportul Bucuresti Baneasa.

Vizitatorii vor putea participa la zborurile de agrement cu 6 aeronave ultrausoare (capacitate 2 locuri pilot + pasager) si sarituri cu parasuta in tandem de la o inaltime de 3000m organizate de Aeroclubul Romaniei.

Spectacolul aerian va fi sustinut atat de formatii romanesti cat si de doua dintre cele mai bune formatii de acrobatie aeriana din lume: Frecce Tricolori (Italia) si Turkish Stars (Turcia).  Turkish Stars inseamna 8 avioane de lupta supersonice iar Frecce Tricolori este formata din 10 aeronave care vor face acrobatii la o viteza de aproape 900 de km/h. Gasiti mai multe detalii despre show-ul aerian consultand website-ul: bias.aero.

Sursa foto: web.deu.edu.tr

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top