Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te uiti la filme gratuit in aer liber | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te uiti la filme gratuit in aer liber

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/07/2012

Initiativele culturale se inmultesc pe zi ce trece, ceea ce nu poate fi decat o veste extraordinara. In aceasta vara, mersul la mare nu inseamna doar plaja, mersul la munte nu inseamna doar drumetie iar iesitul seara in centru vechi nu se rezuma doar la un suc pe terasa sau un dans in club. Vara aceasta aveti ocazia sa faceti mai mult de atat: sa participati la festivaluri interesante, sa urmariti piese de teatru pe bulevard, sa vizionati filme in aer liber, sa faceti sport si sa ascultati muzica buna.

Caravana Metropolis poposeste in cateva orase din tara pana in septembrie si aduce cu ea un echipament audiovizual performant si inovator cu un proiector special de 17 000 de lumeni si un ecran de 8m/16m, destinate proiectiilor de filme in aer liber. Astfel, pana pe 16 septembrie doritorii vor putea viziona filme in aer liber in Mamaia, Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova.  Saptamana aceasta turistii plecati la mare se vor bucura de o atmosfera placuta si de filme bune in Mamaia, la Piazzetta Casino. Vor rula filme precum: Izvorul femeilor, Tatal fantoma, Loverboy sau Zarafa (avanpremiera).

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si despre programul filmelor consultand website-ul: www.caravana.metropolisfilm.ro.

Sursa foto: www.audculori.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top