Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde puteti admira cai frumosi si spectacole interesante | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde puteti admira cai frumosi si spectacole interesante

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/07/2012

Sfantu Gheorghe, cel mai mare oras din judetul Covasna, gazduieste in wekend-ul ce urmeaza (14-15 iulie), un eveniment numit: Galopiada Secuiasca. Astfel, dealul Pivnitele Mari de la Moacsa va deveni pentru 2 zile, locul in care iubitorii de cai si de sporturi ecvestre se vor bucura de tot felul de activitati si concursuri la care personajele principale sunt aceste animale nobile.

Vor avea loc concursuri de sarituri, concursuri cu atelaje, demonstratii de arcasi calare, demonstratii husari si scene de lupta, toate vor fi momente spectaculoase in care oameni de rand, profesionisti si chiar personalitati isi vor demonstra maiestria in arta calaritului. Chiar daca evenimentul pare a fi unul sportiv, nu vor lipsi si activitatile culturale cum ar fi: concerte, dansuri, expozitie de arta plastica, targ mestesugaresc si de Arta Populara, targul produselor secuiesti, etc.

Vizitatorii vor putea alege din frumoasele exemplare de cai pentru practicarea echitatiei de agrement si se vor putea bucura de zona frumoasa in care se organizeaza evenimentul. Mai multe detalii despre program si concurs, puteti gasi pe website-ul: www.szekelyvagta.ro.

Sursa foto: www.ziare.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. LA CAI says:

    Rding Club LA CAI http://www.lacai.eu Tarife: – 80 lei / 45 de minute – adulti – abonament 11 sedinte: 500 lei – cu valabilitate 2 luni – valabil de marti-vineri – abonament 11 sedinte: 750 lei – cu valabilitate 2 luni – si Week-end Programari la 0724 435 177 sau online pe website

home | top