Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
... unde se oganizeaza o scoala de vara pentru tinerii artisti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

… unde se oganizeaza o scoala de vara pentru tinerii artisti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/07/2012

İntr-o locatie ca Delta Dunarii – Sfantu Gheorghe, care se potriveste de minune cu tematica evenimentului si cu starea boema pe care o au de obicei artistii, este pus in practica un proiect orchestrat de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane: Grow Art.

Scoala de vara Grow Art Camp este destinata atat tinerilor cu diverse inclinatii artistice cat si celor care simt nevoia sa isi dezvolte creativitatea si se desfasoara in 2 variante: un weekend (17-19 august) sau o saptamana (20-26 august). Pe parcursul scolii de vara veti putea participa la cursuri intensive si ateliere de dezvoltare si exersare a creativitatii in imagine, limbaj si miscare. Cursantii vor putea pune in aplicare notiunile primite la curs si se vor bucura de experiente creative intense.

Organizatorii pun la dispozitie mai multe pachete urmand ca participantii sa opteze pentru cazare la casuta, la cort sau doar pentru scoala de vara in functie de preferinte si posibilitati. De exemplu la varianta cu weekend-ul, platiti 180 lei pentru: curs intensiv creativitate (3 tranieri / discipline), materiale de lucru si cazare la cort. Gasiti mai multe detalii despre inscriere, pachete si profilul acestei scoli de vara consultand website-ul: tabara.growart.ro.

Sursa foto: www.infotravelromania.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Bianca says:

    Ce frumos ar fi daca as putea sa vin si eu, dar programul incarcat nu ma lasa sa am parte de asa activitati

home | top