Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Fusion Festival | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde se desfasoara Fusion Festival

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/07/2012

In perioada 13-14 iulie, undeva langa Sibiu, la Barajul Gura Riului, va avea loc Fusion Festival 2012. Acesta este un eveniment care se adreseaza in principal fanilor muzicii electronice dar in acelasi timp este mai mult decat un concert pentru ca, inafara de mixurile faimoase ce se vor auzi in weekend, efectele vizuale, spectacolul de lasere, proiectiile, iluminarea arhitecturala, efectele pirotehnice, trupele de dansatori si reprezentatiile cu foc, vor transforma zona intr-o scena imensa iar evenimentul intr-un show inedit.

Printre artistii prezenti la Fusion Festival se numara: Cosmic Gate, Suie Paparude, Shiver, Djubei, etc. De asemenea, Evolution Show va fi un spectacol care va completa atmosfera speciala de la festival: dansatorii trupei GOMORRAH vor impresiona publicul prin costumele, machiajul si miscarile spectaculoase pe care le vor afisa.

Ca sa va faceti o idee despre preturi, acestea sunt incadrate in 3 categorii: 35 lei (general access), 45 lei (sustii si activitatea de ecologizare in zona barajului din zilele premergatoare evenimentului) sau 100 lei (VIP area acess – acces in zona special amenajata cu vizibilitate maxima a show-ului de lasere, lumini, artificii si performeri).

Gasiti mai multe detalii despre artistii prezenti la festival si despre activitatile ce vor avea loc in cadrul acestuia consultand website-ul: www.fusionfestival.ro. Tot aici gasiti informatii despre posibilitatatea de a va inscrie ca voluntar la eveniment.

Sursa foto: www.fusionfestival.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top