Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde are loc un spectacol inedit de teatru la care ai acces gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde are loc un spectacol inedit de teatru la care ai acces gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/07/2012

Este vorba despre o piesa de teatru care se numeste “Cum va place” si care va fi jucata pe 11 si 12 iulie la Bucuresti de catre Teatrul Globe din Londra. Spectacolul va avea loc in Piaţa George Enescu, incepand cu ora 19:30 si, cu ajutorul primariei capitalei si a altor institutii onorabile, intrarea va fi libera in limita locurilor disponibile.

Teatrul Globe a fost construit in anul 1599 de catre compania de teatru a lui Shakespeare care se numea The Lord Chamberlain’s Men si care a pus in scena opere precum: Hamlet, Othello, King Lear, and Macbeth.  Cladirea a fost ridicata dupa modelul Colosseumului dar la o scara mai mica, fiind numita „Amfiteatru”. La inceputul piesei, dupa ce se colectau banii de la audienta, oamenii care aveau aceasta sarcina puneau cutiile intr-o camera din culise care se numea: „Box Office”.

Actorii de la Teatrul Globe sunt in turneu si dupa ce parasesc Bucurestiul se vor indrepta catre alte tari precum: Austria, Danemarca si Irlanda. Gasiti mai multe detalii despre spectacol si despre teatru consultand website-ul: www.shakespearesglobe.com.

Sursa foto: kids.britannica.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top