Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
….unde te relaxezi la munte sau la mare in weekend-ul acesta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 17, 2019

….unde te relaxezi la munte sau la mare in weekend-ul acesta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/07/2012

Va propunem doua evenimente la care sa participati in acest weekend in cazul in care va aflati in concediu la mare sau la munte. Este vorba despre Tomis Yacht si Salon SUV-uri care se desfasoara in perioada 5-8 iulie la Constanta in Portul turistic Tomis si Maratonul Apuseni intitulat “Hoinari prin trecut” care are loc pe 7 iulie in zona Baisoara.

Daca sunteti pe litoral nu trebuie sa ratati Portul Tomis unde veti putea admira ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, mobilier de camping, terase si gradini de vara, echipamente si accesorii pentru sport si timpul liber. La munte in schimb, are loc un altfel de eveniment, in care participantii se intrec intr-o competitie sportiva organizata de Clubul Alpin. Va fi un traseu de maraton  si unul de semi-maraton dar va exista si o proba „Family” la care sunt invitati atat parintii cat si copiii. Competitia va fi transmisa live, prin urmare ii puteti sustine pe favoriti cu un singur click.

Gasiti mai multe informatii despre cele doua evenimente consultand website-urile: www.reporterntv.ro si www.maratonapuseni.ro.

Sursa foto: www.romaniada.home.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top