Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cultura se intrepatrunde cu sportul | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde cultura se intrepatrunde cu sportul

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/07/2012

Sibiul, capitala noastra culturala (din 2007) este plina de activitati sportive weekend-ul viitor: tur de ciclism, activitati off-road, competitii energice, multa adrenalina si trasee dificile. Astfel, in perioada 04 – 08 iulie, se va desfasura Turul Ciclist al Sibiului Atlassib iar in perioada 6 – 8 iulie 2012, are loc a 6-a editie a concursului de enduro extrem, Hard Enduro Competition Sibiu (formele de relief din imprejurimile Sibiului fiind perfecte pentru practicarea off-roadului).

Pentru Turul Ciclist al Sibiului s-au inscris 170 de sportivi organizati in 25 echipe din toata Europa transformand competitia intr-un evneniment  inclus in calendarul competitional european al Uniunii Cicliste Internationale de la Geneva. In ceea ce priveste competitia de hard enduro, aceasta este organizata cu scopul de a promova moto-enduro-ul in randul tinerilor si de a scoate in evidenta faptul ca acest sport se practica dand dovada de foarte mare responsabilitate atat pentru propria viata si sanatate cat si pentru mediul inconjurator.

Gasiti mai multe detalii pe site-urile celor 2 competitii: www.hecs.ro si www.ciclism.sibiu.ro legat de locatiile in care se desfasoara, programul exact, cum puteti participa ca voluntar, etc

Cei care raman in Sibiu pana pe 8 iulie au ocazia sa mearga la Beach Party Deep Dive, o petrecere speciala, organizata la Piscina Extaz care incepe la rasarit si se termina la apus.

Sursa foto: www.hecs.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top