Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara cel mai tare festival al verii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, August 19, 2019

…unde se desfasoara cel mai tare festival al verii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/07/2012

Exista un festival neconventional, care ne surprinde in fiecare an cu prospetimea si originalitatea cu care este organizat: B’ESTFEST. Anul acesta, festivalul se desfasoara in comuna Tunari, la vreo 20 km de Bucuresti, intr-un spatiu natural, pe islaz (aproximativ 25 ha), aspect diferit fata de evenimentele obisnuite care aveau loc in mijlocul orasului.

Festivalul se desfasoara in perioada 6-8 iulie si are ca invitati artisti precum: Garbage, B.U.G Mafia, Moonspell, Parazitii, Suie Paparude, Toulouse Lautrec, Popa Sapka, Dekadens, Vita de Vie, Les Elephantes Bizarres, Tapinarii, etc.

B’ESTFEST este un festival inedit pentru ca ai ocazia sa petreci noaptea in camping alaturi de alti “amatori de senzatii tari”, pentru ca poti participa la o multime de activitati interesante (workshop-uri de modelaj, pictura, reciclare creativa, face painting, origami) si ai la dispozitie o zona Lake Lounge in care poti sa citesti o carte in timp ce savurezi un ceai sau fumezi o narghilea. Participantii la eveniment se vor bucura si de practicarea sportului in aer liber profitand de terenurile de fotbal, volei si baschet iar cand foamea preia controlul, in food court vor gasi clatite, mici, mancare cu specific indian sau italienesc.

Gasiti pe site mai multe informatii despre bilete, activitatile din Summer Camp 2012, programul festivalului si locatia propusa pentru anul acesta: www.bestfest.ro.

Sursa foto 1: www.adevarul.ro

Sursa foto 2: www.bestfest.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top