Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti un parc de distractii captivant in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde gasesti un parc de distractii captivant in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/07/2012

Este vorba despre Terra Park, un loc pe care trebuie neaparat sa il vizitati in aceasta vara pentru ca veti avea parte de senzatii tari si distractie maxima.  Este un parc de distractii creat pentru toate gusturile si varstele, in care platiti 2 lei intrarea si apoi, printr-un sistem de puncte, aveti acces la tot felul de activitati, food court si magazin cu suveniruri.

Activitatile sunt impartite in mai multe categorii in functie de profilul vizitatorilor: aventurile copiilor la interior, cinema 4D, aventurile copiilor la exterior, aventurile familiei si aventurile extreme. In Terra park veti gasi atractii din diverse tari precum: Maroc (Cestile Maghrebiene), Egipt (Nava Khufu), Ciad (5 saptamani in balon), Germania (Roata Brandenburg), Italia (Circus Maximus), etc. In curand Terra Park va gazdui cel mai mare Roller-Coaster din tara.

Daca doriti sa va planificati inainte vizita la Parcul de distractii, puteti urmari pe harta interactiva unde sunt localizate atractiile preferate. Pe siteul Terra Park va puteti informa despre sistemul de “puncte magice” cu care aveti acces la fiecare activitate in parte si despre evenimentele care au loc aici din cand in cand.

Sursa foto: www.dinromania.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top