Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde mergi la piscina in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde mergi la piscina in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/06/2012

Desi ultimele zile nu au fost tocmai extraordinar de calde in Capitala, odata cu venirea weekend-ului, prognoza se anunta cu precipitatii “0%” si temperaturi foarte ridicate. Prin urmare va recomandam sa petreceti cateva momente de relaxare la piscina.

De-a lungul timpului va vom prezenta mai multe locuri in care sa mergeti la Piscina, in Bucuresti si nu numai, dar azi ne oprim la complexul Aqua Garden Militari Residence situat in vestul capitalei in cartierul Miitari. Aici veti gasi: 2 piscine exterioare la sol cu capacitate de 900 de sezlonguri, loc de joaca si bazin pentru copii, gradina janoneza si iaz cu pesti ornamentali (crapi “Koi”), cascade, fantani arteziene si foisoare suspendate. Poti sa servesti o bautura racoritoare sau un cocktail, ai vestiare la dispozitie, poti sa iei masa pe terasa la pranz iar in rest relaxare, muzica si atmosfera ca la plaja.

Puteti vizualiza cateva imagini din complexul Aqua Garden consultand website-ul: www.aquagardenmilitariresidence.ro si tot aici gasiti si adresa completa.

Sursa foto: www.facebook.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Alex says:

    N-ai facut altceva decat sa copiezi descrierea de pe site-ul lor… Daca tot zici ca ai fost acolo, da si tu detalii despre biletul de intrare, atmosfera ….

  2. Alex says:

    Piscina interioara, noua, arata foarte bine la BodyExprim.

home | top