Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde afli ce se intampla in spatele cortinei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

… unde afli ce se intampla in spatele cortinei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/06/2012

Saptamana viitoare, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” va invita sa aflati lucruri interesante despre activitatea oamenilor din spatele scenei. Este vorba despre cateva zile pline de ateliere si lectii deschise despre meseriile specifice artelor spectacolului. La eveniment sunt invitati cei interesati de acest domeniu fascinant si viu colorat al gandirii, crearii si punerii in scena a spectacolelor si cei care sunt doar curiosi sa vada cata munca este depusa in spatele cortinei pentru a transforma o simpla piesa de teatru intr-un spectacol desavarsit.

Astfel, timp de 3 zile (in perioada 3-5 iulie), veti putea participa la lectii deschise sustinute de profesionisti care activeaza in domeniul artelor spectacolului la nivel international cu tematici cum ar fi: Structurile organizationale si dinamica relatiilor in cadrul unui proiect cultural, Light design, Sound design sau Tehnici de video-proiectie pe scena. Participantii la ateliere vor afla detalii interesante despre meserii mai putin cunoscute precum: Secretar artistic, Recuziter, Maestru de lumini, Machior spectacole, Costumier, etc.

Atelierele si lectiile se vor organiza in mai multe locatii din capitala printre care Hotel Howard Johnson si Teatrul Odeon iar participarea este gratuita fiind necesara doar o inscriere pana pe 29 iunie. Gasiti mai multe detalii despre program si activitati, consultand website-ul zile si nopti.

Sursa foto: www.tmf.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top