Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se sarbatoresc teii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…unde se sarbatoresc teii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/06/2012

Este vorba despre o comuna din judetul Tulcea situata intre doua mari situri ecologice, Rezervatia Biosferei Delta Dunarii si Rezervatia Muntii Macinului care se numeste Luncavita si in care are loc Sarbatoarea Teilor in fiecare an, in preajma zilei Sfintilor Petru si Pavel.

In Luncavita trebuie sa veniti daca va plac mancarurile traditionale din peste (ciorbele, saramurile), tochiturile, ostropelurile sau pastramele, daca va place turismul rural si nu sunteti pretentiosi la cazare si servicii si daca aveti dispozitie de festival. La Sarbatoarea Teilor care va avea loc Duminica, 1 iulie, incepand cu ora 14:00, vor fi invitati artisti precum: CRBL, Gabriel Dorobantu, Daniela Condurache, etc. Primarul comunei va invita la o expozitie cu vanzare de produse cu specific local: gastronomie locala, miere, impletituri, tesaturi, bauturi, branzeturi, peste.

Gasiti mai multe detalii despre comnunitatea din Luncavita consultanmd website-ul: www.ecomunitate.ro.

Sursa foto: promo-comunitati.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top