Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi Thailanda fara sa iesi din capitala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde vizitezi Thailanda fara sa iesi din capitala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/06/2012

Thailanda este supranumita si Tara Surasului si reprezinta una dintre cele mai frumoase destinatii exotice de vacanta. De la spa-uri extraordinare in care poti sa iti petreci sejururi intregi fara sa te plictisesti pana la temple impresionante construite in cinstea lui Budha si plajele de vis cu peisaje care iti raman pentru totdeauna in minte, Thailanda este un must-see, macar odata in viata.

Daca doriti sa va faceti o idee despre cultura si traditiile acestei tari, aveti ocazia pana pe 30 iunie sa participati la “Visit Thailand”, expozitie de fotografie si Festival Culinar Thailandez. Evenimentul se va desfasura in cadrul Muzeului National al Satului (Sos. Kiseleff, nr. 28-30) iar vizitatorii vor putea admira fotografiile, dansurile traditionale thailandeze si vor putea degusta specialitati preparate de un bucatar thailandez in fiecare zi intre orele 09:00 si 19:00.

Gasiti mai multe detalii despre acest festival si despre alte evenimente care au loc la Muzeul Dimitrie Gusti, consultand website-ul acestuia: www.muzeul-satului.ro.

Sursa foto: thailandtriptravel.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top