Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se va desfasura un festival medieval la Cetatea Rasnov | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde se va desfasura un festival medieval la Cetatea Rasnov

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/06/2012

Cetatea Rasnov va fi invadata de cavaleri si domnite in weekend-ul acesta (22-24 iunie) pentru ca in incinta cetatii se va desfasura un festival medieval. Evenimentul se afla la editia a 2-a si va fi organizat in cinstea Ordinului Cavalerilor de Malta – Cavalerii Ioaniti sau Cavalerii Ordinului Sfantului Ioan si a celebrarii Sf. Ioan Botezatorul, patronul spiritual al Ordinului.

Activitatile pregatite de cavaleri vor fi atractive pentru toate varstele iar atmosfera medievala va transforma cetatea intr-un loc rupt din trecut. Vizitatorii vor putea asista la paradele cavalerilor si domnitelor, vor putea vizita expozitia de scuturi si arme medievale, vor invata sa traga cu arcul si se vor lupta cu sabiile. In tabara medievala amenajata pe platoul de la baza cetatii vor avea loc ateliere interesante, petreceri, turniruri si lupte cavaleresti dar se vor servi si bucate delicioase intr-un adevarat festin.

Pe website-ul evenimentului gasiti si alte detalii interesante despre Festivalul Medieval de la Cetatea Rasnov: www.fmcr.ro.

Sursa foto: tarabarsei.eu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top