Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te plimbi cu „roaba de cultura” in Herastrau | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde te plimbi cu „roaba de cultura” in Herastrau

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/06/2012

Ce poate fi mai placut intr-o dupa-amiaza de vineri sau intr-o zi de weekend decat o plimbare prin Parcul Herastrau din Bucuresti? Proiectul Roaba de Cultura (din gama de proiecte Green Revolution) iti face o surpriza placuta si te invita in parc la sport, ateliere creative, teatru de papusi si de improvizatie.

De exemplu vineri seara, puteti incheia saptamana intr-un mod energic, participand la o ora de aerobic cu un instructor de la WorldClass. In weekend puteti sa va relaxati fizic si mental cu yoga in natura (si parcul e un fel de natura prinsa intre betoane), sa va puneti imaginatia la treaba si sa va faceti utili la atelierul creativ „consum zero” sau sa petreceti putin timp cu cei mici vizionand „Fata babei si fata mosului”, teatru de papusi.

Atunci cand niciun eveniment nu se desfasoara in zona Roaba de Cultura si va nimeriti prin parc, puteti sa va relaxati pe un fotoliu de puf sau sa va leganati intr-un hamac la umbra, cat e ziua de lunga. Deasemenea exista o roaba cu carti de unde puteti alege ceva interesant pentru o lectura in aer liber. Toate acestea sunt gratuite, accesul la evenimente este tot gratuit, singurele lucruri pentru care trebuie sa platiti sunt sucul si inghetata, daca doriti, bineinteles.

Gasiti mai multe detalii despre proiectele Green Revolution si despre evenimentele organizate in parcul Herastrau, consultand website-ul: www.greenrevolution.ro.

Sursa foto: macaia.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top