Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care institutele culturale se deschid noaptea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…in care institutele culturale se deschid noaptea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/06/2012

Daca ramaneti in Bucuresti peste weekend, va propunem sa participati la Noaptea Institutelor Culturale, pe 22 iunie. Va asiguram ca veti savura din plin momentele special pregatite de fiecare institut in parte.

De exemplu la Institutul Ceh veti putea urmari proiectii de filme (printre care si faimosul serial Arabela), un meci de fotbal transmis live si va veti bucura de cea mai populara bautura a Cehiei, berea. La Centrul Cultural Turc veti putea experimenta tragerea cu arcul traditional turcesc, pictura pe apa (Ebru), arta Tezhip (aurirea), modelarea sticlei sau caligrafia otomana. La Centrul Cultural al Ungariei veti admira dansuri populare maghiare, veti participa la workshop-ul de Origami si Rubik si veti putea cumpara din curte, carnati prajiti cu bere sau gulas.

La British Council va fi o seara dedicata jocurilor (in spiritul London 2012), asadar se vor juca boardgames, vor avea loc competitii sportive iar ca invitati vor veni sportivi olimpici romani. Daca iti faci abonament la biblioteca pe parcursul evenimentului, primesti o saptamana de acces gratuit la unul dintre cluburile WorldClass din Bucuresti.
Gasiti mai multe detalii despre Noaptea Institutelor Culturale consultand website-ul: www.icr.ro.

Sursa foto: www.icr.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top