Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care va reintalniti cu personajele din desene animate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…in care va reintalniti cu personajele din desene animate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/06/2012

La sfarsitul acestei saptamani puteti lua parte la un eveniment care va va aminti de copilarie, va fi amuzant si distractiv atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Este vorba despre “Bucuresti Comic Fest” care se va desfasura in perioada 23-24 iunie la Galeria Saint Ink din Bucuresti.

Asadar va asteapta un weekend plin cu desene animate (romanesti si straine), jocuri, personaje indragite, benzi desenate si o atmosfera care, vrei nu vrei, te face sa te deconectezi de lumea reala si sa te cufunzi in activitatile interesante pregatite de organizatori. Vor fi expozitii la care pot contribui inclusiv vizitatorii, se vor juca cele mai noi BoardGames, se vor face portrete si caricaturi si se vor primi stickere gratuite. Vor fi, bineintele, proiectii de desene animate, workshop-uri de animatie si daca sunteti pasionati de acest domeniu si din punct de vedere profesional, veti avea ocazia sa discutati cu tot felul de invitati care “stiu meserie”.

Daca v-ati dorit intotdeauna sa incercati o pictura cu graffiti, veti avea ocazia in weekend, in cadrul Bucuresti Comic Fest. Gasiti mai multe detalii despre acest eveniment, activitatile propuse, magazinele participante si locatia in care se desfasoara, consultand website-ul: bucuresticomicsfest.

Sursa foto:  www.dailyonline.co.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top