Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasiti doua propuneri de distractie pentru weekend-ul acesta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde gasiti doua propuneri de distractie pentru weekend-ul acesta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/06/2012

Avand in vedere ca la sfarsit de saptamana se anunta vreme buna e momentul sa va faceti planuri pentru petrecerea weekend-ului. Avem doua propuneri: una pentru cei care vor sa evadeze din oras (de exemplu in Delta la un festival de film) si una pentru cei care doresc sa ramana in mereu surprinzatoarea capitala (pentru o noapte plina de reclame).

Prima varianta ar fi sa porniti catre Poarta Deltei Dunarii, orasul Tulcea si sa va lasati cuceriti de atmosfera si peisajele din aceasta zona. In weekend-ul 15-17 iunie aveti un motiv in plus sa treceti prin Tulcea pentru ca puteti participa la Festivalul International de Film despre mediu si oameni PeliCam 2012. Astfel, pe parcursul celor 3 zile, in cadrul Centrului Cultural Jean Bart, puteti lua parte gratuit la workshop-uri, filme pentru cei mici sau cei mari, concerte si dezbateri pe teme ecologice.

A doua varianta este sa participati la Noaptea Devoratorilor de publicitate (sambata spre duminica) la Sala Palatului, eveniment ce va fi deschis de catre invitatii speciali – Smiley si Jean Marie Boursicot, initiatorul proiectului. Veti putea viziona cele mai bune 290 reclame din lume din care, surpriza, 13 sunt romanesti.

Sursa foto 1: www.cazare-tulcea.romania-turistica.co

Sursa foto 2: www.bogdanelu.eu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top