Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti participa la un forum educativ la Sambata de Sus | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde poti participa la un forum educativ la Sambata de Sus

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/06/2012

In iulie, tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 ani au ocazia sa mearga intr-o excursie la Manastirea Sambata de Sus organizata de Asociatia Ortodoxa pentru o Lume Noua. Forumul se numeste “Tinerete si Speranta”, este organizat in fiecare an si are ca scop sensibilizarea tinerilor catre valorile crestine si mai ales umane.

Organizatorii au pregatit pentru tinerii care vor accepta invitatia la Forum o multime de activitati interesante: ateliere creative, artistice, tematice si sportive, discutii si dezbateri cu diverse personalitati (anul trecut printre invitati s-au numarat: Dan Puric, Gabriel Liiceanu, Cristian Tabara). Deasemenea, tinerii vor avea parte si de alte surprize precum foc de tabara, jocuri si drumetii.

Daca doriti sa participati la forumul din perioada 23-29 iulie, trebuie sa completati formularul de inscriere pana pe 30 iunie si sa achitati suma de 300 lei/persoana pana pe 19 iulie (organizatorii asigura participantilor: transport de la gara Voila la Manastirea Sambata de Sus (dus – intors), cazare, masa, ateliere). Gasiti toate detaliile necesare consultand website-ul: aoln.ro.

Sursa foto: jorjette.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top