Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care se desfasoara Festivalul Teatrelor de Buzunar | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…in care se desfasoara Festivalul Teatrelor de Buzunar

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/06/2012

Este vorba despre un concept nou de festival, un eveniment aflat la prima editie anul acesta, care isi propune sa scoata la iveala talentele ascunse ale bucurestenilor. Astfel, Festivalul Teatrelor de Buzunar, organizat de Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, Teatrul Metropolis, Teatrul Foarte Mic si Asociatia Connections, a inceput pe 11 iunie si se va finaliza pe 17 iunie.

Teatrele de Buzunar sunt de obicei spatii improvizate, teatre independente, fara cladiri impozante si actori faimosi dar unde se joaca din suflet, unde actorii sunt oameni cu un real potential poate chiar tinere talente. Festivalul se desfasoara in mai multe locatii printre care si Teatrul Foarte Mic, Casa Actorilor, Ceainaria Bohemia Tea House, Casa de licitatii Goldart, Alive summer garden, etc. Printre piesele puse in scena in cadrul evenimentului se numara: „La lilieci” (Marin Sorescu), „Visul unei nopti de vara” (William Shakespeare), „Caragiale Nr. 9”, „Noaptea Americana” (Armen Zurabov) dar si cateva piese pentru copii: Povestea norilor, Soricelul Hapciu sau Bubico.

Intrarea este libera si se face pe baza invitatiilor care se pot ridica de la Centrul de Informare Turistica din Pasajul Universitatii. Gasiti mai multe detalii despre trupele participante la Festivalul Teatrelor de Buzunar, despre programul complet si locatiile/adresele unde puteti urmari spectacolele consultand website-ul: teatredebuzunar.ro.

Sursa foto: www.strangehistory.net

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top