Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde comedia romaneasca este apreciata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde comedia romaneasca este apreciata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/06/2012

Pana pe 17 iunie, puteti participa la Festivalul Comediei Romanesti editia a X-a. Scopul festivalului este de a promova dramaturgia romaneasca si de a premia cele mai bune spectacole si cei mai talentati artisti la finalul competitiei.

Centrul istoric al capitalei este cuprins in aceasta perioada de spectacole, reprezentatii, dezbateri aprinse si alte activitati dinamice. Puteti urmari spectacolele de teatru sustinute in cadrul Festivalului Comediei Romanesti la Teatrul de Comedie (O scrisoare pierduta), Opera Nationala (D’ale Carnavalului), U.N.A.T.C sau TNB (O noapte furtunoasa). De asemenea, vor avea loc si spectacole pe scena in aer liber (Teatrul de Comedie) unde puteti urmari: Caragiale & Politica, Flor d’amor in Bucuresci sau Lumea lui Caragiale.

Pentru mai multe detalii despre spectacole, bilete, lansari de carte sau conferintele care vor face parte din programul festivalului, puteti consulta website-ul: www.festco.ro.

Sursa foto: www.napocanews.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top