Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti organiza o petrecere cu prietenii sau una pentru copii, in natura | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti organiza o petrecere cu prietenii sau una pentru copii, in natura

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/06/2012

Petrecerile pentru copii pot fi acum mult mai interesante decat o simpla iesire la McDonalds pentru ca exista un fel de complex aproape de padure, cu piscine, foisoare si locuri de joaca cu doua locatii: la 40 km de Bucuresti (Lunguletu) sau la 30 km de capitala (Cosoba).

Fie ca iti doresti o petrecere mai speciala pentru copilul tau si prietenii lui, fie ca vrei sa organizezi o petrecere privata pentru persoanele dragi sau colegii de serviciu, complexul Casuta din Copac iti poate oferi tot felul de posibilitati de distractie si relaxare. La Lunguletu complexul este format din: o cabana unde se poate lua masa, un loc de joaca, un loc pentru gratar, o terasa, o piscina si o zona de relaxare. La Cosoba, langa padurea cu acelasi nume, sunt doua zone: Cosoba Pool si Cosoba Deck unde te poti relaxa la piscina sau te poti bucura de linistea padurii in timp ce copiii se plimba cu poneii sau se joaca in spatiile special amenajate.

Cei de la Tree House au si o oferta Last Minute pentru care trebuie sa te inscrii daca vrei sa beneficiezi de oferte speciale iar daca nu ai putut beneficia de piscina pentru ca a plouat, primesti gratuit posibilitatea de a petrece o dupa-amiaza la o locatie Pool in alta zi. Gasiti mai multe detalii despre complex si despre facilitatile acestuia consultand website-ul: www.treehouse.ro.

Sursa foto 1: www.lunguletu.co

Sursa foto 2: www.lunguletu.co

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top